Foto's van de omwonende die de petitie tegen het distributiecentrum startte

Noordwijk – De af- en aanrijdende busjes van Post NL zorgen in de Trompstraat voor onveilige verkeerssituaties, melden omwonenden. Fractievoorzitter Taetske Visser (PUUR) wil van het college van burgemeester en wethouders weten, wat zij hier aan gaan doen.

Het distributiepunt van PostNl. is verhuisd van de Oude Zeeweg naar de Trompstraat 1D. En zo’n distributiepunt brengt veel verkeersbewegingen met zich mee. Dat is ongewenst in de Trompstraat, aldus Visser: ,,Het Oude Zeedorp is een buurt waar kinderen buitenspelen en lopend, fietsend naar hun school De Zeehonk gaan. Een toename aan verkeersbewegingen brengt de veiligheid van de kinderen in gevaar.’’ Visser vraagt zich af, of zo’n distributiepunt wel past in de bestemming van het pand en wil horen van B&W waarom zij PostNL toestemming hebben gegeven om dit distributiepunt aan de Trompstraat te vestigen.

Eerder deze week startte een omwonende al een petitie tegen de komst van het distributiepunt.

4 REACTIES

  1. 2 busjes per dag tussen 10.00 en 11.00 uur en postbode’s met fietsen en een paar (2) scooters. Wat een verkeerd bewegingen.
    En de laatste update is dat het alweer terug gedraaid is. Ze zijn alweer weg.

    Wie heeft er WEL mooie ruimte voor de bezorgers van PostNL.

  2. Vreemd verhaal. Lijkt er op dat deze omwonende graag de “overlast” naar een ander toeschuift (zolang zij er maar geen last van heeft). En een politica (Taetske Visser) die goedkoop wil scoren. “Aan- en afrijdende busjes”? Waarschijnlijk 2 busjes per dag op tijden dat de kinderen normaal op school zitten. Dus de problemen worden gezocht. Walgelijk eigenbelang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in