Foto: Omroep West

Noordwijk – Een man van 25 is opgepakt voor de dood van een vrouw in een woning in Noordwijk. Dat maakte de politie zondag bekend. De vrouw, de 33-jarige bewoonster van de woning, werd in de nacht van zaterdag op zondag neergestoken. Er is nog geprobeerd haar te redden maar dat is niet gelukt. De man zit vast voor verder onderzoek. Hij wordt woensdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. De politie zoekt nog getuigen van de dodelijke steekpartij.

Een bewoner van het complex aan de Abraham van Royenstraat, achter winkelstraat de Hoofdstraat, zegt dat hij er niet veel van heeft meegekregen, behalve de hulpdiensten voor het complex. Volgens de buurman woonde ze op de eerste verdieping.

De man die haar zou hebben doodgestoken woonde eerst bij de vrouw in huis, maar inmiddels niet meer, vertelt hij. ‘Nu spraken ze soms af’.

Een vrouw die een paar huizen verderop aan hetzelfde binnenplaatsje woont, vertelt dat ze wakker werd van de politie. Op de vraag wie het slachtoffer is, antwoordt ze: mijn buurvrouw. ‘Ze was ongeveer even oud als ik’, schat ze, ‘een jaar of veertig’. Wat de aanleiding is, weet de vrouw niet. Ook kan ze niet zeggen wie de dader is.

In het appartement wordt zondagmiddag geen onderzoek meer gedaan. Alle politie is vertrokken en de voordeur is verzegeld. Wie door de blauwe gordijnen naar binnen kijkt, ziet een bed en er hangt een Cubaanse vlag in de kamer.

Dit is een artikel van mediapartner Omroep West.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in