Noordwijk – Na ruim een halve eeuw een begrip te zijn geweest in de regio neemt de Noordwijkse Operettevereniging “Mozaïek” in het tweede weekend van oktober afscheid van haar publiek met de operette “Maske in Blau”.

Door de pandemie liep het ledental terug. Ook ligt de interesse voor operette met name bij ouderen, waardoor het steeds lastiger wordt om een productie artistiek én financieel rond te krijgen. Het bestuur heeft daarom besloten te stoppen met de jaarlijkse operettevoorstellingen.

De laatste voorstellingen zijn op zaterdag 8 en zondag 9 oktober in De Muze. Kaarten (€ 22,00) zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa; telefoon 071 3646226 of via demuze.nl. Voor meer informatie zie: www.mozaiek-operette.nl of bezoek de facebookpagina Operettevereniging Mozaïek.

1 REACTIE

  1. Heel erg jammer na 44 jaar mee gespeeld te hebben wordt dit de laatste!!!! Kan het niet geloven. Of……zijn er heren bassen tenoren die ons Mozaiek van de ondergang willen redden????? Meld je dan nu aan we zouden heel erg blij zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in