Sassenheim – Ter Leede had op bezoek bij ASWH flink huisgehouden in de derde divisie. In Hendrik-Ido-Ambacht stond zaterdag de eindstand op 1-6.

Na een voorzet van Marc de Kruijs was het in de zesde minuut al raak. Ter Leede kwam op voorsprong door een kopbal van Rowdy van der Putten. In de veertiende minuut schoot Luc de Kruijs de bal in het doel van ASWH. Na achttien minuten spelen stond het al  0-3 door een eigen doelpunt van Grad Damen. ASWH groef een nog dieper graf voor zichzelf toen Stefan Kok van der Putten vloerde binnen de zestien. Tomas Arroyo benutte de strafschop en Ter Leede ging met een 0-4 voorsprong comfortabel de rust in.

In de tweede helft was Ter Leede nog steeds dominant. Wederom scoorde van der Putten in de 66ste minuut weer door een voorzet van Marc de Kruijs. Een doelpunt door Samuel van der Velden van ASWH in de 76ste minuut verlichtte de pijn een beetje voor de thuisploeg. Maar kort daarna was het weer Rowdy van der Putten die zijn derde doelpunt maakte in de wedstrijd en stond de eindstand op 1-6 in Hendrik-Ido-Ambacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in