Noordwijkerhout – De partij DOEN! heeft een door NZLokaal ondersteund verzoek tot interpellatie ingediend.

Tijdens de raadsvergadering van 18 mei wil de partij een debat met B&W over de toekomst van de Schelft. DOEN! vindt het onverteerbaar dat een half jaar na de verwoestende brand nog steeds niet bekend is wat er gaat gebeuren. Het college van B&W wil eerst nut en noodzaak van herbouw onderzoeken. DOEN! concludeert hieruit dat het niet gaat over hóe De Schelft terugkomt, maar óf. Dit in tegenstelling tot de brief van de burgemeester, daags na de brand.

De onzekerheid schept onrust en DOEN! wil van het college duidelijkheid.

Lees hier alle berichten over de Schelft.

9 REACTIES

 1. Gaat alleen om stemmen winst van de Noordwijkerhouters naar de verkiezingen toe. NZL in lastig pakket met hun wethouder die misschien al teveel beloofd heeft.

  • Het is alleen maar goed als er een meerderheid van Noordwijkerhouters in de raad zit. Dat behoedt Gemeente Noordwijk voor stommiteiten en financiele malversaties van Noordwijkse raadsleden.

 2. Zwembad weg , schelft weg , huizen bouwen daar
  We hebben een prachtig nieuw zwembad en genoeg accomodatie in Noordwijk, Noordwijkerhouters wen er maar aan dat jullie nu ook in Noordwijk wonen.

  • Niet zo dom praten N.v.Eeden…Wij wonen nog steeds in Noordwijkerhout en het verenigingsleven en de festiviteiten van Noordwijk mogen nog niet in de schaduw staan van die in Noordwijkerhout. Noordwijkerhouters krijgen nooit de instelling en mentaliteit van Noordwijkers.

 3. Ik ben het ook niet altijd eens met mvr Warmerdam maar na een jaar weet je toch wel wat er moet gebeuren .En belooft is beloofd als ze hier in Noordwijk aan zee een stukje grond zien dan wordt het na een mnd gekocht voor miljoenen voor een paar auto’s er op te zetten .Maar voor een hal waar een hele gemeenschap wat aan heeft dat moet jaren duren of niet wat gaat hier nu weer voor bij deze ambtenaren een stuk grond ze hebben scheidt aan de gewonen mensen schandalig.

 4. Het is alleen maar goed als er een meerderheid van Noordwijkerhouters in de raad zit. Dat behoedt Gemeente Noordwijk voor stommiteiten en financiele malversaties van Noordwijkse raadsleden.

 5. De fusie Noordwijkerhout en Noordwijk lijkt meer op een annexatie van Noordwijk. Ik ben ook bang dat er geen nieuw Zwembad en Schelft meer gaat komen. Pand en terrein van visrokerij Admiraal de Witt opgekocht voor parkeerplaatsen en dan ook nog € 1,2 betalen voor het politiebureau aan de Duinwetering in Noordwijk, terwijl het pand van Noordwijk zelf is en nooit is verkocht blijkt te zijn aan de politie destijds.

 6. Men kan het waarschijnlijk niet meer opbouwen, omdat er geen 20 miljoen aanwezig is, als ik het goed begrijp was de Schelft en het
  zwembad niet verzekerd, dus dan blijft over als mogelijkheid de grond verkopen voor een hoge prijs !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in