Het terrein van Admiraal-De Witt

Noordwijk – De partij Doen! wil van B&W opheldering over de aankoop van het terrein van Admiraal De Witt in de Schoolstraat.

Ondanks het feit dat een meerderheid van de gemeenteraad de koop heeft goedgekeurd, vindt Doen! dat het proces hieraan voorafgaand niet correct is verlopen. Volgens de partij is door de wethouder tevoren alleen een telefoontje gepleegd met alle fractievoorzitters met de mededeling dat de koop aanstaande was. De aankoop werd niet besproken in een commissie en als hamerstuk opgevoerd.

Doen! wil weten wie het initiatief in de aankoop heeft genomen en waarom de hoogste taxatie van het terrein als uitgangspunt is genomen. Volgens de partij zou het raadzaam zijn geweest een extra taxatie te laten doen. Daarnaast vindt Doen! een investering van € 5 miljoen voor tijdelijke parkeerplekken erg hoog. Ze willen weten of er onderzoek is gedaan naar goedkopere alternatieven.

3 REACTIES

  1. Dat heb je als een Noordwijkerhoutse partij zich gaat bemoeien met Noordwijkse zaken. Ben benieuwd of mevr Warmerdam ook zo kritisch zal zijn mbt de Schelft waar dezelfde Noordwijkerhoutse politiek verzaakt heeft reserveringen te doen, mogen de Noordwijkers straks mee betalen voor het gelag.

  2. Mag de waarheid niet geschreven worden .Hoe komt het als ik een commentaar geef op dinsdag dat het niet gepubliceerd wordt en op andere dagen wel .Het is toch een schande wat ze hier uit geven voor parkeerplekken .En het verhaal hier boven daar klopt toch helemaal niets van .dat parkeerterrein gaat met die twee aankopen voordat zij er zijn zeker 9 a 10 miljoen kosten .En dan heb je ook wat .Nou er zijn wel andere dingen die meer urgentie hebben voor de Noordwijkse bewoners .

    • Ja Klaas, woningen en appartementen, en laat die er nu gebouwd gaan worden op deze aangekochte grond, ook sociale woningbouw en dat midden op Noortuk Zee, wat wil je nog meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in