De spelers voorafgaand aan de wedstrijd VVSB - Hercules. (Bron: Twitter VVSB)

Noordwijkerhout – Het is VVSB in een door regen geteisterde wedstrijd niet gelukt om te winnen van Hercules. In Utrecht werd het 2-2.

Wilfred van Leeuwen startte met dezelfde elf namen als tegen Dongen afgelopen zondag. Het eerste gevaar kwam echter van de thuisploeg: Van Rooijen raakte de paal. Na deze sterke openingsfase was het VVSB die op voorspong kwam, nadat Leroy George via een mooie combinatie scoorde.

Hercules, wat maar één plek onder VVSB stond, liet zich niet kennen. Vier minuten na de openingstreffer stond het alweer gelijk via Tim Pieters. Diezelfde Pieters zag net voor rust zijn schot gekeerd worden door Ruben Valk, waarna de keeper ook nog spectaculair redde op het schot van Waterink.

De thuisploeg kwam na rust al vlug op voorspong. Oussama Lahri scoorde uit een counter de 2-1. Echter beging Hercules dezelfde fout als VVSB in de eerste helft: vijf minuten na de eigen gemaakte treffer werd het alweer gelijk, weer via Leroy George.

De tweede helft werd behoorlijk beïnvloed door de hevige regenval, waardoor er niet veel kansen te zien waren. In de 87e minuut liet keeper Vonk nog een bal los, maar deze werd van de lijn gehaald.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in