Noordwijkerhout – Het college van B & W heeft besloten het dossier De Schelft van wethouder Sjaak van den Berg aan wethouder Roberto Ter Hark over te dragen. De reden die B & W geven is dat de financiële kanten wat meer een rol gaan spelen. De nieuwbouw De Schelft, de afwikkeling van de verzekeringen, de bouw van de tijdelijke voorziening; de financiële kanten van het dossier De Schelft komen meer in beeld, aldus B & W. Het college heeft eind juni in goed overleg bepaald dat het dossier De Schelft daarom van wethouder Sjaak van den Berg aan wethouder Roberto Ter Hark gaat. Wethouder Ter Hark heeft onder meer Financiën in zijn portefeuille. Wethouder Salman blijft ook nauw betrokken vanuit de link met sport.

5 REACTIES

  1. Nou als ter Hark het overneemt dan komt hij er de Schelft want die geeft niet om een paar miljoen meer of minder maar een ding hebben de Nw Houters tegen het is geen NW Zee want daar kan echt alles .

  2. Laten we wel zijn Klaas, NWHT heeft in het verleden nooit gereserveerd voor vervanging van De Schelft. Voor de fusie heeft NWHT zo’n € 11mio uitgegeven aan andere – vast belangrijke – zaken. Maar niet voor De Schelft. Bij de fusie heeft NWHT een spaarpotje van € 33mio ingebracht. NW ruim € 100mio. Als de fusie niet was doorgegaan, hadden we nu geen discussie gehad over herbouw van De Schelft. Zeker niet voor wat betreft het zwembad. Daar had NWHT niet voor gereserveerd en onvoldoende spaargeld voor. Laten we nu de gezamenlijke krachten inzetten voor herbouw van de Schelft, wat mij betreft inclusief zwembad.

  3. Die honderd miljoen Zijn zowat op maar niet aan aan Nw Hout er wordt in Noordwijk aan zee met miljoenen gesmeten en Nw Hout was wel effen kleiner dan Het grote Noordwijk .Nou en Noordwijk wilde toch zo graag die fusie . want dan dan gingen de vergoedingen voor die heren op het gemeente huis lekker om hoog . Wat ze nu krijgen is toch schandalig voor wat ze leveren .

  4. Kan de fusie zo snel mogelijk ongedaan worden gemaakt aub. Een fusie zou alleen mar voordelen voor de inwoners betekenen. Nou we zien het resultaat. Er vallen steeds meer NOORDWIJKERHOUTSE LIJKEN uit de vele nog ongeopende kasten.

  5. Deel de spaarpotjes door het aantal inwoners en zie dat voormalig NW bijna tweemaal zoveel spaargeld inbracht in vergelijking met NWHT. Fusie was ook niet mijn idee, maar het is nu de realiteit. Laten we er samen iets moois van maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in