Warmond – De gemeente Teylingen heeft drie conceptplannen gemaakt voor de aanpak van de verkeersveiligheid op de Oranje Nassaulaan, Herenweg, Sweilandstraat en Oosteinde.

Er zijn twee conceptontwerpen per tracédeel. Op het Oosteinde is de keuze tussen vrijliggende fietspaden aan beide zijden of fietsstroken op de weg. Voor de Herenweg/Sweilandstraat zijn plannen gemaakt voor één- en tweerichtingsverkeer. Voor de Oranje Nassaulaan zijn de alternatieven versmallingen aan te brengen in het huidige wegprofiel of verbrede fietsstroken aan te leggen, waar auto’s over mogen rijden als er een tegenligger aankomt.

Op dinsdag 3 oktober is er een inloopavond over de conceptontwerpen, van 18.00 tot 21.00 uur in Het Trefpunt, Herenweg 80 in Warmond.

1 REACTIE

  1. Deze plannen lijken helemaal niet goed doordacht te zijn. Het middel is erger dan de kwaal. De veiligheid en de doorstroming lopen m.i. gevaar. Er is waarschijnlijk geen mogelijkheid meer om dit naderend onheil te keren? De derde ontwerpbijeenkomst is gepland op dinsdag 3 oktober. Waarschijnlijk door mensen die geen benul hebben van lokale zaken en feiten. Zij konden in de conceptplannen nl. ook al niet de Koremolenbrug en het Tolhek als markeringspunten noemen….!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in