Van links naar rechts: Jos Beugelsdijk, burgemeester Wendy Verkleij, Taetske Visser en Michael van Dormolen (Foto: Willem Krol)

Noordwijk – Tijdens de laatste vergadering van de oude gemeenteraad dinsdagavond zijn drie raadsleden die niet terug komen Koninklijk onderscheiden. Taetske Visser-Danser werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij was sinds 2010 raadslid namens Puur. Jos Beugelsdijk (CDA) kreeg ook een lintje. Hij kwam in 2010 in de raad van Noordwijkerhout. VVD’er Michael van Dormolen werd ook Koninklijk onderscheiden. Hij zat sinds 2010 in de gemeenteraad. Verder werd afscheid genomen van een groot aantal raadsleden: Hans Opdam, Gerard Duijndam en Michael van Dormolen (VVD), Nathalie Barnhoorn, Wim van Haaster en Jos Beugelsdijk (CDA), Kim Smeltink, Wilfried Caspers en Frans van Kouwen (lijst Salman Noordwijk), Dick Gutlich (D66), Lisette van der Vossen (NZLokaal), Astrid Warmerdam (Doen), Taetske Visser-Danser en Daniëlle Brink (Puur).

1 REACTIE

  1. En nu
    Maar afwachten wat de rest gaat doen ik denk dat er maar weinig mensen zijn die nog hoop hebben in wat er nu verkozen is .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in