Johan van Hameren (midden) en rechts Jaap de Moor toen ze samen nog deel uitmaakten van de partij.

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Drie leden van de politieke partij Bruisend Noordwijk zijn op eigen verzoek van de kieslijst af. Op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart stond Johan van Hameren op nummer 2, John Gietelink op nummer 5 en Joost van Hameren was lijstduwer als nummer 9 van de partij. Johan en Joost van Hameren geven als reden dat ze zich onvoldoende gesteund voelen door de partij. Volgens lijsttrekker Jaap de Moor was er wel voldoende steun. Hij meldt ook dat Gietelink vanwege privéredenen van de lijst is. De Moor zou inmiddels weer drie nieuwe kandidaten hebben voor de kieslijst. De Moor stapte de afgelopen raadsperiode op bij NZLokaal om als zelfstandig raadslid verder te gaan.

5 REACTIES

  1. Einzelgängers en ruziemakers zullen nooit goed samen kunnen werken.

    Jaap is van ongeveer iedere politieke partij in Noordwijkerhout lid geweest. PvdA, CDA, VVD, NZLokaal. Overal met ruzie vertrokken en ergens anders zijn heil gaan zoeken. Kennelijk is Jaap zijn ego te groot om met andere mensen samen te kunnen werken.

    De vraag is natuurlijk: zit Jaap er voor het algemeen Noordwijks belang, of toch vooral voor zichzelf?

  2. Indien men de inhoud niet goed weet, is een bevooroordeelde reactie niet gepast. Respect voor een ieder en belang voor partij en inwoners zijn wat mij betreft de basis. Die merk ik heel duidelijk.

  3. Beter nu dan straks als ze er eventueel in gekozen zijn, als ik alle kandidaten van alle partijen zie dan ga ik voor C D A stabiel en betrouwbaar vooral met Jordy de Mooij, ik zie er voor de rest veel sneuvelen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in