Noordwijkerhout – Het college van burgemeester en wethouders vraagt de gemeenteraad om 300.000 euro, zodat een onderzoek kan worden opgezet over de mogelijke komst van een nieuwe Schelft.

Met het geld wordt onderzocht, of een multifunctioneel centrum met een combinatie van een instructie- en wedstrijdbad gerealiseerd kan worden. Met het geld worden ambtelijke uren en externe deskundigen betaald. Ook is het doel een architect te selecteren, die samen met gebruikers van het centrum een ontwerp kan opstellen.

Het geld wordt uit de algemene reserve gehaald. Als blijkt dat de huidige locatie te klein is in relatie tot het gewenste aantal vierkante meters, komt het college hierover weer terug bij de gemeenteraad.

3 REACTIES

  1. Wat heeft dit voor zin als er plannen zijn moet er een extern bureau bij komen is er dan helemaal geen kennis meer in dit Dorp .Dan kan je beter die ambtenaren ontslaan en alles extern doen want van dat geld wat die externe verdienen kun je ook mensen aannemen die er wel verstand van hebben .Er gaat voor miljoenen naar extern bureaus.En dan hoef je het gemeente huis ook niet uit te breiden.Weer een besparing .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in