(archieffoto)

Hillegom/Lisse/Teylingen – De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen werken de komende weken met een liveblog over de afsluitingen van wegen rondom de bollenvelden.

In 2020 bleek dat het tijdens weekenden en feestdagen op die wegen erg druk was. Daardoor konden de aanwezige personen geen 1,5 meter afstand houden. Verschillende toegangswegen tot de bollenvelden zijn toen tijdelijk afgesloten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit jaar is dat niet anders. Insteek is wel de wegen zo lang mogelijk open te houden.

De maatregelen gelden tot en met 9 mei, in overleg met de Bollenstreekgemeenten en de politie. In het weekend is de liveblog met de afsluitingen hier te bekijken. Lisse en Hillegom hebben een identieke blog.

3 REACTIES

  1. Te druk in de gezonde buitenlucht, dus sluiten we wegen af waardoor het ergens anders nog drukker wordt. Wat een operette.

  2. Buiten kun je onmogelijk besmet raken.. dit is het volk gewoonweg pesten en een rad voor ogen draaien. Op de Ic’s lopen de artsen zich te vervelen, alle covidpatiënten zijn hetzelfde te behandelen, er zit amper nog uitdaging aan, zo’n routinewerk, er vallen amper meer doden aan puur corona, kanker daarentegen nog altijd ca 45000 per jaar en dat terwijl het niet eens besmettelijk is.

  3. Vandaag was het echt te druk waardoor er een onveilige situatie ontstond op de Akervoorderlaan in Lisse. De belofte was, wegen dicht als het te druk wordt maar dat is helaas niet gebeurd. Hopen dat het morgen beter gaat maar het was vandaag te druk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in