OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noordwijk – In het nieuwe jaar start duikvereniging Dive-Safe in zwembad BinnenZee in Noordwijk met een duikcursus voor beginners. Mannen, vrouwen, jong of oud en kinderen vanaf 14 jaar zijn welkom. Het is bij uitstek een leuke hobby om als ouder – kind te beoefenen. Men dient wel fit te zijn en over redelijke zwemvaardigheden te beschikken. De theorie neemt ongeveer 5 dinsdagavonden in beslag. Er zijn ongeveer 10 zwembadlessen en 7 lessen in het buitenwater nodig. Dive-Safe is aangesloten bij de Nederlandse OnderwatersportBond. Heeft men al bv Padi/SSI of NOB brevet? Er zijn vele vervolgtrainingen mogelijk. Van droogpak duiker tot Onderwaterarcheologie! Vier duikinstructeurs zullen op een veilige en plezierige wijze de startende cursisten opleiden en begeleiden.

Naast de vaardigheden die je leert is er ook gelegenheid om in het zwembad aan fitness-snorkelen te doen. Voor de zomervakantie kan men al het internationaal erkende Open Water Diver certificaat behalen. Het cursusgeld is € 185,00 . Men dient dan wel lid van Dive-Safe te worden. Lidmaatschap voor 12 maanden is vanaf € 206,- Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal, cursusboek, logboek en gebruik van duikuitrusting.

Als men voor 15 februari lid wordt krijgt men ook nog een gratis Reanimatie en AED training bij DIVE-SAFE. Meer weten: mail: [email protected]  of bel met T 0653795725

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in