Noordwijk – Op de plek van het Vuurtorenplein moet een duinlandschap komen met daaronder een parkeergarage. Dat plan is dinsdag tijdens een ronde-tafelbijeenkomst van de gemeente Noordwijk gepresenteerd. In de tweelaagse parkeergarage is ruimte voor 312 auto’s en 500 fietsen. Daarop komt een duinlandschap waar de omgeving ook in meegenomen wordt. De vuurtoren komt dan in het groen te staan. Bebouwing met winkels levert volgens de ontwerper ook risico’s op zoals leegstand. Op een later moment zou bebouwing mogelijk zijn, maar de voorkeur nu gaat uit naar een duinlandschap. Daar zou ook ruimte moeten komen voor een paviljoen met optredens, een plan eerder gelanceerd door Noordwijker Ton Schild. De gemeenteraad moet zich nog uitspreken over het totale plan. Bovendien is er één groot obstakel: de winkels moeten eerst gekocht worden van projectontwikkelaar Ronnie van de Putte.

6 REACTIES

  1. De zoveelste luchtfietserij van de gemeente,zonde van het geld en tijd die er in gestoken wordt.Maak plannen over grond en panden die je bezit en maak vooral geen plannen over iets wat van de hr van der Putte is.

    • Ziet er niet uit. Kan toch wel wat beters bedenken als je Noordwijk in komt rijden.
      Maak van het wantveld een ondergrondse parkeer garage. En kleed het daarboven mooi aan.

  2. Ze kunnen zich beter druk maken over de woningen die gebouwd moeten worden .Dan over een miljoenen project wat een stuif gat wordt .En mnr vd Putten koop je niet zomaar uit .Kijk eerst maar eens volgend jaar of er wel genoeg geld is want je kan de Noordwijkers niet uit blijven melken.Met alle verhogingen want na deze periode zullen de landelijke belastingen ook wel om hoog gaan .Want het zal toch terug betaald moeten worden al die miljarden die uitgegeven worden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in