Bollenstreek – De Provinciale Staten van Zuid-Holland gaat zeer waarschijnlijk kiezen voor de “midden-variant” van de Duinpolderweg. Het Leidsch Dagblad meldt dat zeer waarschijnlijk een meerderheid van de Statenleden kiest voor de voorkeur die de Bollenstreekgemeenten hadden uitgesproken.

De Statenleden lijken niet te kiezen voor de voorkeursvariant van Gedeputeerde Staten. Woensdag vergaderde men onder grote belangstelling in een commissievergadering over de weg. Een ontsluitingsweg tussen de Heereweg/N208 en de A44 vond wel brede steun.

In september valt de definitieve beslissing.

Edit: Het Leidsch Dagblad rectificeert vandaag (18 mei 2018) het artikel. Hoewel de kans steeds groter wordt dat de Duinpolderweg niet door de Vosse- en Weerlanerpolder zal gaan, is de keuze voor een definitieve variant nog geen geen gelopen koers.

2 REACTIES

  1. Die conclusie in het Leidsch en Haarlems Dagblad klopt niet, want bij de berekening van het aantal voorstanders van de Middenvariant is door de krant een fout gemaakt. Die wordt vrijdag gerectificeerd. De Voorkeursvariant wil eigenlijk niemand, maar er is ook veel tegenstand tegen de Middenvariant. Veel fracties zijn er nog helemaal niet uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in