Het te huur aangeboden woonpand dat het CDA opviel.

Noordwijk – Huizen in het middensegment en duurdere koopwoningen in Offem Zuid mogen verhuurd worden. Dat antwoordt het college van B & W op vragen van het CDA. De zelfwoonplicht geldt alleen voor de sociale koopwoningen. Het CDA had ontdekt dat sommige woningen in de nieuwbouwwijk Offem Zuid nu al te huur worden aangeboden. De landelijke politiek is bezig met een zelfwoonplicht zodat woningen niet aan de reguliere woningvoorraad worden onttrokken. Ook de gemeente Noordwijk kijkt naar de mogelijkheden. Het ontbreekt gemeenten nu vaak nog aan mogelijkheden om te handhaven.

2 REACTIES

  1. Kan de gemeente dan even aangeven bij welk bedrag het zogenaamde middensegment begint er vanuit gaande dat woningen in Noordwijk toch al stevig geprijsd zijn. Naar mijn mening moet het gewoon zijn kopen is er gaan wonen en niet uitmelken.

  2. Dan moet je alleen maar sociale huurwoningen bouwen .Ben je van dat verhuren af laat die lui diezoveel centen hebben maar ergens anders gaan kopen in Amsterdam of zo .En wat is er nog sociaal in Noordwijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in