Noordwijkerhout – De eigenaar van het perceel Kraaierslaan 12 moet heel snel de auto’s en auto-onderdelen van zijn terrein verwijderen. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders bepaald.

Dit perceel wordt al langere tijd gebruikt als opslag en dat is niet toegestaan. De gemeente heeft de eigenaar hierop gewezen. Hij diende een bezwaar in, maar dat is afgewezen.

De auto’s en onderdelen moeten binnen enkele weken verdwenen zijn, anders moet een dwangsom betaald worden.

4 REACTIES

  1. Oud nieuws en allang niet meer relevant. Hoelang heeft dit zaakje bij het parket op de plank gelegen? De luie foto van google streetview geplukt is ook zeer aanmatigend en nog van april 2019. Op deze foto zijn ze ook nog een riool aan het aanleggen, iets wat gewoon mag maarja het staat zo lekker slordig. En de (meeste) auto’s zijn allang weggehaald. Inmiddels is er een heuse boerencamping gesitueerd waar iedereen met de camper over een poosje weer mag aanrijden.

  2. Een kleine man aanpakken dat kunnen jullie wel .Maar vd putten holding al jaren geen resultaat maar die hebben jullie nodig voor al die bouw projecten .Die de gemeenschap kapitalen gaan kosten.

  3. Wat bijzonder dat wij als eigenaren van perceel kraaierslaan 12 nog helemaal geen formele reactie hebben ontvangen op ons bezwaarschrift. Hoe is het mogelijk dat dit publieke gedeelte word terwijl wij van niks weten. Overigens bent u allemaal van harte uitgenodigd om hier een kijkje te kunnen nemen om met eigen ogen te zien hoe het hier stap voor stap een prachtige camping is gerealiseerd en het land in de toekomst weer zal worden bewerkt.

  4. Beste mensen,
    Wij zijn blij om te kunnen mededelen, dat het Besluit van de gemeente Noordwijk tot oplegging van een Dwangsom met betrekking tot ons perceel Kraaierslaan 12 door de Bestuursrechter in Den Haag begin december nietig is verklaard.
    Het was een langdurig en naar traject, maar met een voor ons gelukkig goede afloop.
    Wíl en Peter Brama, Lydia Rullens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in