Foto EBDB, Sven van der Vlugt

Bollenstreek – Economic Board Duin- en Bollenstreek (EBDB) introduceert ‘Vrijlanders’, een regiocollectief van bedrijven, bewoners en vertegenwoordigers uit de overheid en het onderwijs. Doel is om de vrije ruimte in de Duin- en Bollenstreek te beschermen en samen te werken aan dynamiek en vernieuwing in de regionale economie.

Volgens directeur Lars Flinkerbusch wil niemand dat de streek wordt volgebouwd met grote distributiecentra of grootschalige woningbouw. Goede bereikbaarheid is belangrijk voor de economie, maar leefbaarheid ook. Vrijlanders gaan werken aan de juiste balans. Dat gebeurt onder meer in een een online community waar kennis kan worden gevonden en kennis kan worden gedeeld. Ook komt er een investeringsplan voor en door ondernemers en volgt er een jaarcongres.

Deze week start de Economic Board met werven van ‘Founding Vrijlanders’. Voor een bedrag van 250 euro behoor je tot de oprichters. Meer informatie: www.vrijlanders.nl

2 REACTIES

  1. Het is wel raar dat in de discussie over woning noot diverse partijen de kop op steken die tegen wooning bouw zij voor de minder bedeelde want als je een villa wil bouwen is het zo geregeld je kan de mensen uit zuid Holland tog niet pp transport zetten naar de veluwe er is nog zat grond in de zuid en de noord .Het zijn allemaal mensen die al lekker warm zitten .

  2. De gemeente introduceert de “stichting EBDB”.
    De EBDB introduceert “Vrijlanders”.

    Dit is de bekende manier om onder de radar te werken en te zorgen dat de gewone geinteresseerde burger niet weet wat er speelt en wie er aan de touwtjes trekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in