Foto Willem Krol

Noordwijk – Wethouder Hans Bakker heeft maandag het officiële startsein gegeven voor de eerste bouwfase van Offem Zuid. Hij legde de eerste rioolpijp in de grond.

Tussen de Hogeweg en de verlengde Beeklaan komen in totaal zo’n 700 woningen, van sociale bouw tot vrije sector boerderijwoningen. De ontsluiting van de wijk vindt plaats op twee manieren. Er komt een rotonde halverwege de verlengde Beeklaan en een straat voor fietsers en voetgangers richting Voorstraat. De grondeigenaren Admiraal achter de Herenweg en Campri Vastgoed bij de N206 hebben inmiddels vergevorderde plannen om in eigen beheer te starten met bouwen.

Informatie over de wijk staat op www.nieuwbouw-offemzuid.nl

1 REACTIE

  1. Dat wordt weer zo’n flut onbereikbare nieuwbouwwijk maar deze keer andersom t.o.v. Boechorst, geen hond gaat meer naar de Kerkstraat voor boodschappen als je zo ver moet omrijden met zijn (te hoge) drempels om vervolgens drukte krapte met betaald parkeren te moeten trotseren. De AH op de hoek of 1x gasgeven AH-XL (open tot 22u) met gratis parkeren varen er wel bij. Een uitgelezen kans voor de mensen van de NOV / VVD om zich deze keer in positieve zin te laten kennen en de fietsroute open te laten zetten voor auto’s zoals ze de “SJC uitgang” wisten te blokkeren om de drogreden van drukte van massa’s “voetbalkinderen” die daar niet eens komen op forenzentijden, maar dat zullen ze ook niet snel doen want dan zijn ze te makkelijk bij de Lidl..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in