Noordwijk/Noordwijkerhout/Zilk – Wethouder Roberto ter Hark heeft de eerste kuuroord poster overhandigd aan ondernemers uit de gemeente Noordwijk. De gemeente wil van Noordwijk een kuuroord maken. Eerder is een kuuroordvisie aangenomen in de raad en deze wordt nu uitgevoerd. De ondernemers gingen in gesprek met wethouder Roberto ter Hark over wat dit betekent.

“De uitdaging voor ondernemers, inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen is om hun mooie gemeente nu met elkaar te ontwikkelen tot een volwaardig kuuroord. Een Thalasso-kuuroord aan de Hollandse kust, uniek gelegen aan de ‘voordeur van de Randstad”, zo liet de gemeente eerder weten. 

Ter Hark vindt het belangrijk dat de ondernemers en de inwoners van de gemeente meer gaan profiteren van toerisme. Eerder was er discussie over wat het zou opleveren voor de inwoners van Noordwijk. De wethouder is er van overtuigd dat ook de inwoners gaan profiteren van de nieuwe status van de gemeente Noordwijk.

8 REACTIES

  1. En op welke argumenten is de overtuiging van de wethouder gebaseerd, dat ook de inwoners profiteren van de “kuuroordstatus?”

  2. Dat hele Noordwijk Duuroord voegt niets toe. Het wordt tijd dat ze zich in de voorstraat eens bezig gaan houden met de problemen die er in Noordwijk zijn en hun prestige projecten op kosten van de belastingbetaler laten.

  3. Wanneer gaan we met de inwoners evalueren wat zij aan de kuuroordstatus vinden cq meeprofiteren van waar zij grotendeels de financiële bijdrage leveren?!

  4. Het kost klauwen met geld en maar blijven promoten waar is dat mannetje mee bezig ga huizen bouwen in plaats van die onzin .

  5. Het kost klauwen met geld en maar blijven promoten waar is dat mannetje mee bezig ga huizen bouwen in plaats van die onzin .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in