Elsbroek wordt herstraat

Hillegom – De wijk Elsbroek wordt door de gemeente Hillegom opgeknapt. Op 7 augustus wordt gestart met de herstrating van de Vincent van Goghsingel.

Aansluitend wordt vanaf 14 augustus de Jozef Israëllaan herstraat. Vervolgens worden ook de volgende straten en trottoirs geheel of gedeeltelijk aangepakt: Johannes Vermeerlaan, Mesdaglaan, Rubensplantsoen, Singel, Frans Halslaan, Jacob Marislaan, Jozef Israëlslaan, Pieter Breughellaan en de Wilsonweg. Vanaf 14 augustus gaat ook de Heyermanswende op de schop, gevolgd door de Lodewijk van Deyssellaan en de Jacqueline van der Waalsheem. Parkeren is ter hoogte van de werkzaamheden niet mogelijk.

Medio september zijn de werkzaamheden klaar.

2 REACTIES

  1. Misschien handig om de Albert Verweijlaan ook eens te bekijken. Met de auto is het haast al geen rijden meer, laat staan als fietser. Het is een kunst dat de fietsers op de fiets kunnen blijven zitten.
    Met alleen rondom de putten wat te restaureren komen we er niet. Kijk eens in de bochten. Er ligt geen steen meer recht. Het is wachten op ongelukken.
    Misschien dat de Gemeente nog wat dieper in de buidel kan tasten om deze belangrijke doorgaande weg berijdbaar te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in