Een van de winnaars in 2021: de Dierenhoeve

Noordwijk – Het Eneco Luchterduinen Fonds gaat stoppen. Omdat het windpark vanaf de kust niet meer zichtbaar is, is in overleg met de kustgemeenten besloten nog één, laatste ronde te organiseren. Daarna stopt het fonds.

Het fonds financiert lokale verduurzamingsprojecten in de gemeenten Noordwijk, Katwijk, Zandvoort en Bloemendaal. Eerdere winnaars waren de Dierenhoeve (groen dak met zonnepanelen) en de NRB (elektrische strandfietsen met AED en EHBO).

Ideeën voor een lokaal duurzaamheidsproject kunnen tot eind 2022 worden ingediend via het inschrijfformulier op www.enecoluchterduinenfonds.nl. Per project kan er maximaal 50.000 euro aangevraagd worden. Op de website staan alle alle criteria. Een jury beoordeelt alle aanvragen. De winnaars worden in mei 2023 bekendgemaakt.

4 REACTIES

  1. Nou ik vind het niet erg die molens maar je moet slecht ziende zijn wil je ze niet zien staan .En nu de klanten maar sponsoren.

  2. Kan Eneco mij uitleggen waarom ze onzichtbaar zijn? Zijn ze dan nu van doorzichtbaar plexi glas. Ze zijn gewoon nog zichtbaar! Wat een kul verhaal van Eneco!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in