Bollenstreek – Inwoners met een koopwoning in de Bollenstreek ontvingen afgelopen zomer een brief met daarin een voucher ter waarde van € 70,-. Zij kunnen deze voucher per 15 oktober ook direct online verzilveren via degroeneuitdaging.nl/webshop. Daarnaast kan de voucher uiteraard ook nog steeds worden ingeleverd bij lokale bedrijven. Inwoners kunnen de voucher gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen en waterbesparende douchekoppen. Maar ook voor grootschalige maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Op winstuitjewoning.nl staat een compleet overzicht van de producten waarmee de voucher verzilverd kan worden. Vanaf 15 oktober kan in de degroeneuitdaging.nl/webshop de voucher direct verzilverd worden voor een speciale energiebespaarbox. Daar kan gekozen worden uit drie bespaarboxen: gasverbruik, stroomverbruik en een combinatie van beide. Afrekenen doet men direct met de vouchercode.

Als men de vouchercode invult, wordt automatisch gecontroleerd of er nog budget in de gemeente is. Als dit budget nog beschikbaar is, krijgt men de energiebespaarbox of de energiebesparende producten gratis thuisgestuurd. Vanwege de nodige controles duurt de verzending wel wat langer dan bij een gemiddelde webshop.

Heeft men de voucher nog niet benut en is deze kwijt geraakt? Via degroeneuitdaging.nl/voucher-opvragen kan men de vouchercode opnieuw opvragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in