Hillegom/Lisse/Teylingen – De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen gaan hun parkeerbeleid actualiseren. Zij willen hiermee bestaande knelpunten oplossen.

Die knelpunten zijn bijvoorbeeld een te hoge parkeerdruk in het centrum op piekmomenten en ook aan de randen van de blauwe zone. Daarnaast is het ontheffingenbeleid in de blauwe zone niet duidelijk: bepaalde adressen komen wel en andere komen niet in aanmerking. De parkeernormen in het centrum maken het kostbaar en soms onmogelijk om nieuwe voorzieningen te realiseren.

Inwoners die zelf (aanvullende) knelpunten ervaren kunnen dit tot zondag 9 oktober melden door een enquête in te vullen: Hillegom, Lisse, Teylingen

2 REACTIES

  1. Een onderzoek is leuk, maar wanneer het de gemeente uitkomt gaan ze bij nieuwbouw zelf reuze creatief om met parkeernormen en dan bedoel ik via rekentrucs de zaak kloppend maken. En dan nu huilie huilie.??………Gemeente, maak geen rotzooi die later een probleem vormt. Daar is geen onderzoek voor nodig.

  2. Is het niet mogelijk om een onderzoek te doen naar het parkeren van bedrijfsbussen in de Hillegomse wijken. Die nemen parkeerruimtes in voor bewoners of de bussen zijn te groot voor het parkeervak en worden dan maar op trottoirs geparkeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in