Noordwijkerhout – De gemeente roept de hulp in van de inwoners en de gebruikers van de Schelft om mee te denken over de toekomst van het door brand verwoeste multifunctionele centrum.

Daarom is een enquête opgesteld. De uitkomsten ervan neemt de gemeente mee in de toekomstvisie van de Schelft. Hiervoor was al voor de brand opdracht gegeven aan adviesbureau OLCO uit Driebergen. De brand van zaterdag 14 november heeft de toekomstvisie nog urgenter gemaakt. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. De vragen over huidig gebruik zijn van toepassing op de situatie van voor corona en het afbranden van de sporthal. De uitkomsten worden anoniem verwerkt.

De enquête is te vinden onder https://nl.surveymonkey.com/r/7PLJ973

Lees hier alle berichten over de Schelft

2 REACTIES

  1. Ontzettend goed idee zo een enquête alleen jammer dat je niet verder komt dan deel 3 vraag 13 van de totaal 89 vragen en daarna springt de site weer terug naar vraag 8 . Surveymonkey heeft volgens mij de enquête niet getest.
    Heb het via de gemeente site geprobeerd. via Bo en via Blik Heel jammer en zonde van het geld. Graag dit bureau eens goed ondervragen ??
    Zo krijg je een ontzettend vertekend beeld.

  2. Zonde van je tijd om die belachelijke 89 vragen te beantwoorden, want er
    is niemand die dit gaat lezen, men doet toch wat ze zelf al
    lang van plan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in