Enthousiaste fotografen gezocht voor samenwerkingsproject met Hirado, Japan

Noordwijk – Ben of ken jij een fotograaf, in professionele zin of als hobby, die warm wordt bij het idee om de fotografie-passie te kunnen delen met enthousiaste fotografen uit Japan? Dan is de Stichting Hirado-Noordwijk op zoek naar jou!

De gemeente Noordwijk heeft al sinds 2011 een officiële stedenband met het Japanse Hirado, in de prefectuur Nagasaki. Stichting Hirado-Noordwijk geeft uitvoering aan het gemeentelijk beleid omtrent de stedenband. In het kader van de viering van dit eerste decennium wordt momenteel een samenwerkingsproject opgezet tussen de officiële fotoclub in Hirado en enthousiaste fotografen uit (de buurt van) Noordwijk.

 Gedacht wordt om bijvoorbeeld elkaars werk aan elkaar te presenteren, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en een fototentoonstelling op te zetten in zowel Hirado als in Noordwijk. En wie weet, als de pandemie ten einde is, dat er ook in real-life kan worden ontmoet! Meer weten of aanmelden? Wend je dan vóór 5 januari tot Sjef van Leeuwen, [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in