Noordwijk – Erica Renkema (Meiland) heeft zich in een videoboodschap uitgesproken tegen de woke cultuur die is overgewaaid vanuit Amerika. Renkema is lid van de Partij voor de Inwoners en heeft zich kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Voor Renkema hangt het begrip samen met het ‘cancelen van Nederlands erfgoed’ en dat wijst ze ten stelligste af. Ze verwijst bijvoorbeeld naar het veranderen van straatnamen en het verbieden van bepaalde carnavalskostuums. Voor Renkema is dit een vorm van discriminatie die niet in Nederland hoort.

8 REACTIES

  1. Wie is die mevrouw? En is dit nieuws? Sponsort die partij BO? Komen de privé meningen van de honderden kandidaten hier ook nog voorbij, de komende week?

  2. Mevrouw Renkema heeft het historisch besef van een eencellige en is bovendien kampioen van de platvloerse vreemdelingenhaat. Samen met haar Partij voor de Inwoners echt een aanwinst voor de Noordwijkse politiek.

  3. Het is beter niet te reageren op deze non informatie. Het krijgt nu aandacht en dat is precies wat mevrouw Renkema hiermee wil bereiken.

  4. Dit is op zichzelf een voorbeeld van discriminatie. En kennelijk vindt deze Meiland dat er vormen van discriminatie zijn die wel in Nederland thuishoren. Zoals de hare.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in