Bobby van het duo Ernst & Bobby overhandigt samen met Ronde Tafelaar Roy van der Meer een cheque aan vertegenwoordigers van de Stichting van het Kind.

Noordwijk – De Ronde Tafel Noordwijk/Katwijk heeft met een voorstelling van Ernst, Bobbie en de Rest 8000 euro opgehaald voor de realisatie van een Pannakooi bij de Leidse Buitenschool in Katwijk. Dit gebeurde in samenwerking met de Stichting van het Kind. In het Noordwijkse theater De Muze genoten honderden kinderen van twee uitverkochte voorstellingen. De Ronde Tafel organiseert jaarlijks in Noordwijk en Katwijk diverse evenementen waarmee organisaties uit beide gemeenten financieel ondersteund worden. Het afgelopen jaar werd door de Ronde Tafel in combinatie met haar sponsoren voor meer dan 50.000 euro aan steun gegeven.  

Stichting van het Kind zet zich in voor 51.000 kinderen in Nederland die niet meer thuis kunnen wonen. Met diverse projecten levert De Stichting van het Kind een bijdrage aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen. In de Bollenstreek wonen ruim 350 kinderen (tijdelijk) niet meer bij hun ouders.

In totaal haalde de ronde tafel 8.165,55 euro op. “Dat werd bereikt door twee uitverkochte voorstellingen en de ondersteuningen van diverse sponsoren waaronder hoofdsponsors Admiraal Schilders, Van Rhijn Bouw en Ouwehand Bouw” lichtte een meer dan tevreden Roy van der Meer, organisator namens de Ronde Tafel, toe.

De pannakooi wordt samen met de Ronde tafel en de hoofdsponsoren van het evenement binnen enkele maanden feestelijk geopend. De kinderen krijgen na de opening een workshop van oud-Nederland Kampioen panna knock-out Mo Boutaka. Het perfecte sportieve startsein voor nog heel veel uren panna-plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in