Noordwijk – Ook medewerkers van ESA, European Space Agency, gaan weer meer naar kantoor. Maar in totaal mogen er niet meer dan 30 tot 40 procent van het totale aantal werknemers tegelijkertijd aanwezig zijn. De overige werknemers blijven vanuit huis werken.

ESA maakt vanaf 15 oktober jongstleden gebruik van de COVID Green Pass, oftewel, de QR-code waarmee kan worden aangetoond dat iemand recent negatief is getest, recent is hersteld van COVID-19 of volledig is gevaccineerd. Voordat medewerkers het terrein mogen betreden, moeten ze de QR-code laten zien. Dit geldt ook voor alle bezoekers.

5 REACTIES

  1. Dus de vakantie is na twee jaar afgelopen wat mij op valt dat zulke instellingen zoals gemeente huize en ambtenaren in Den Haag het wel lang volhouden thuis te werken Maar mensen achter een kassa maar ook veel mensen komen al lang weer aan het werk zijn .Ja daar moet geld verdient worden en die instellingen krijgen geld en kosten kapitalen .Dus welkom op de werk vloer .

  2. Nee, ik ben zelfstandig ondernemer. Dus geen ambtenaar. Ik baal alleen van mensen die zonder informatie menen om maar alles te kunnen zeggen.

  3. Nou het is toch zo de bouw ging door de winkels waren open de bus die reed . Waarom hoeven die dure jongens niet naar kantoor nee Jan de arbeider moet wel op zijn werk zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in