november, 2019

28nov10:3012:00Noordwijkerhout - Koffie+  Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout 

evenement details

Op 28 november van 10:30-12:00 uur organiseert de Bibliotheek van Noordwijkerhout weer een Koffie+. Deze ochtend komen de consulenten van het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout alle vragen beantwoorden op het gebied van wonen, zorg, welzijn en inkomen.

Datum                  28 november

Tijdstip                 10.30 uur

Locatie                 Bibliotheek

Toegang               Gratis

Hieronder de informatie van de organisatie

Koffie+ | Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout 

Op 28 november van 10:30-12:00 uur organiseert de Bibliotheek van Noordwijkerhout weer een Koffie+. Deze ochtend komen de consulenten van het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout alle vragen beantwoorden op het gebied van wonen, zorg, welzijn en inkomen. Tijdens de koffiebijeenkomst vertelt het Wmo Adviescentrum wat zij voor je kunnen betekenen.   

 Ondersteuning mantelzorgers  

Klaartje Passchier is mantelzorgconsulent. Zij vertelt welke mogelijkheden er zijn om mantelzorgers te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan bewustwording, het bieden van een luisterend oor, het geven van informatie en advies. Soms is het ook nodig om samen te kijken naar hulp van anderen.   

Vrijwilligerswerk en welzijn  

Voel jij je soms eenzaam en weet je even niet wat je moet doen? Of wil je vrijwilliger worden en iemand anders helpen? Corrie Hunnekink vertelt welke mogelijkheden en activiteiten er zijn in Noordwijkerhout en De Zilk. 

 Doe Mee regelingen  

Wil je graag meedoen aan activiteiten. Je kinderen laten deelnemen aan sport of cultuur? Maar lukt dat niet vanwege je financiële situatie? Karin van der Valk vertelt welke mogelijkheden de gemeente Noordwijk biedt om aan deze activiteiten deel te nemen. 

Informatiepunt Dementie  

Cecile Jumelet vertelt over het Informatiepunt Dementie. Dit is een betrouwbaar en kundig aanspreekpunt voor inwoners die in hun omgeving te maken krijgen met dementie. De casemanager van het informatiepunt dementie is iedere oneven week op donderdag van 15:00 uur tot 16:00 uur in het Wmo-adviescentrum aanwezig. Breng een bezoek aan het Wmo Adviescentrum. 

 Meer informatie en inloopspreekuur 

Heb je een vraag of wil je meer informatie.  Maak een afspraak voor een gesprek met één van onze consulenten. Dit kan op werkdagen telefonisch tussen 8:30 en 12:30 uur  via 0252 343 800 of per e-mail wmo@noordwijkerhout.nl. Of kom langs tijdens het inloopspreekuur op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in het gezondheidscentrum Noordwijkerhout, Via Antiqua 23.    

 Koffie+ 

Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. 

Locatie: Bibliotheek Bollenstreek vestiging Noordwijkerhout, Herenweg 2 

Datum: 28 november 2019 

Tijd: 10:30 – 12:00 

Kosten: gratis 

 

tijd

(Donderdag) 10:30 - 12:00

locatie

Bibliotheek Noordwijkerhout

Herenweg 2 Noordwijkerhout

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

X