Oud-wethouder Henri de Jong

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Het CDA wordt gekaapt door een paar leden en dat gebeurt al 20 jaar. Dat zegt ex-wethouder Henri de Jong. Hij reageert op de uitkomst van een intern onderzoek na zijn opstappen. Hij wil geen namen of onderwerpen noemen, maar bij het CDA draait bijna alles om ruimtelijke ordening, aldus De Jong. In april 2019 kreeg De Jong tijdens een ledenvergadering al te horen dat hij geen echte CDA-wethouder was. Hij was flabbergasted. “Zakelijke onderwerpen mogen niet via een partij bij een wethouder aangekaart worden”, aldus De Jong. Die bemoeienis van leden en ook de fractie bij de uitwerking van zaken pikte De Jong niet en stapte op. Of er na het interne onderzoek wat gaat veranderen, is voor De Jong nog een vraag, hij denkt van niet. Hij gaat zijn eigen verhaal nog vertellen op een CDA-ledenvergadering.

2 REACTIES

  1. Er is gewoon een tweede macht schandalig het lijkt Bloemendaal wel .ik vindt het sterk dat hij daar niet aan mee wil werken

  2. Oogt als een natrap van deze dhr. De Jong. Hij is toch zelf ondervraagt? En hij was jarenlang het politieke gezicht, hij heeft zijn kansen gehad..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in