Extra bijbaan wethouder Alkemade

(foto CDA)

Noordwijk – Wethouder Theo Alkemade heeft er een extra verdienmodel bij.

Het college van burgemeester en wethouders kondigt aan, dat Alkemade nu ook eigenaar, directeur/grootaandeelhouder is van een nieuw bedrijf: Mack Support BV. Deze onderneming verzorgt de service op Apple-producten.

Deze onderneming zou geen activiteiten in Noordwijk en de regio uitvoeren. Het werk voor deze commerciële onderneming zou niet ten koste gaan van de uren, waarvoor Alkemade betaald wordt in zijn functie als wethouder.

8 REACTIES

 1. Op de partij van deze man niet meer stemmen bij de volgende
  verkiezingen, als je alleen voor het geld wethouder bent geworden
  dan kan je het beter aan iemand anders overlaten.

 2. Op de site van de gemeente Noordwijk staat te lezen dat de heer Alkemade ook directeur/groot aandeelhouder is van Holta Bv.Waar haalt die man de tijd vandaan om ook nog wethouder te zijn ?

 3. Ik zou ook lachen met zo’n salaris toch te gek voor worden .Zullen ze wel zeggen maar we maken veel uren .Nou ik heb ook weken van 60 uur gewerkt maar dan stond er ook wat maar geen 7000 eur .Wat zetten die wedhouders neer in Noordwijk helemaal niets .Het is ene besluiteloze gemeente .En als er een besluit genomen moet worden moet er eerst een bedrijf van buiten af kijken of het kan wat de gemeenschap duizenden euro’s kost .En als het mis gaat kunnen ze dat bedrijf de schuld geven .

 4. Mack support BV houdt zich bezig met o.a. ICT . Volgens de wethouder heeft zijn bijbaan geen invloed op zijn werkzaamheden.
  Ik ben benieuwd wanneer er een bericht komt de wethouder beticht gaat worden van belangen bij zijn nevenfunctie.

  Ben het ook eens dat een wethouder zich voor 100% moet inzetten voor zijn Gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in