De wijk Zeeburg in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – De gemeenteraad moet bepalen, of 280.000 euro extra wordt uitgegeven aan onderzoeken voor de wijkrenovatie in Zeeburg.

De buitenruimte van de wijk Zeeburg in de kern Noordwijkerhout heeft grootschalig onderhoud nodig. Vorig jaar stelde het college van B&W al 200.000 euro beschikbaar voor de voorbereiding van deze wijkrenovatie. Volgens het college zijn de nog uit te voeren onderzoeken wettelijk verplicht.

Als de raad niet zou instemmen met dit extra geld, gaat waarschijnlijk het hele renovatieproject ter waarde van 3,9 miljoen euro niet door.

2 REACTIES

  1. Zelf woon ik in deze wijk, als je van deGroenewege richting Brittenhuis rijd, zie je dat de weg jarenlang aan het verzakken is. Daar moet nodig verandering in komen. Renovatie van deze wijk is brood nodig. Gemeente Noordwijk maak geld vrij voor deze wijk.

  2. Rij eens met fiets of auto over De Duinsloot, dan is je rug gebroken van de gaten en hobbels, verleden jaar is er door de gemeente beloofd dat in 2022 alles zou worden opgeknapt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in