Foto: Omroep West

Voorhout – Burgemeester Carla Breuer van Teylingen heeft haar medeleven betuigd over het ongeluk in Voorhout waarbij deze week een 15-jarig meisje om het leven kwam. ‘Ik leef erg mee met de familie, die een ongelooflijk leed moeten dragen. Ik sta voor hen klaar, als zij daar behoefte aan hebben’, aldus Breuer. Het meisje kwam maandag rond 18.50 uur op de Componistenlaan met haar fiets in botsing met een bestelbus. Later op de avond overleed ze aan haar verwondingen.

De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend, meldt de politie. ‘Uit onderzoek moet blijken wat er precies is gebeurd’, zegt een woordvoerder van de politie. De bestuurder van de bestelbus, een 22-jarige man uit Leiden, is verhoord en is inmiddels weer thuis.

Herdenking op school

Woensdag is er een informele herdenking op de school van het meisje, waar wethouder Arno van Kempen bij aanwezig is, zegt Breuer. ‘Want ook voor haar vrienden en vriendinnen is dit een heel ingrijpende gebeurtenis. Wij hebben oog en oor voor iedereen die dit verlies een plek probeert te geven.’ De burgemeester is geroerd door het ongeluk. ‘Ik voel het intense verdriet in ons dorp. Een ongeluk met zo’n tragische afloop trekt diepe sporen.’

Dit is een bericht van mediapartner Omroep West.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in