Bron: Twitter @FCLisse

Lisse – FC Lisse moest zaterdag spelen tegen de 2022 kampioenen VV Katwijk in de tweede divisie. Deze wedstrijd wonnen de Lissenaren op het laatste moment met 0-1 tegen de Katwijkers.

Het duurde niet lang voordat Katwijk een kans had voor een openingstreffer, maar de aanvoerder Robbert Susan kwam net te kort. FC Lisse antwoordde met een kansje voor Enzo Stroo, maar ook dat was niet genoeg voor een doelpunt. Zo ging het in de eerste helft heen en weer met kansen voor beide ploegen. De grootste kans voor een openingstreffer kwam van Jaap Zwetsloot van FC Lisse in de 38ste minuut, maar deze gaat op de paal. De scheidsrechter floot af voor de rust en het stond nog steeds 0-0.

In de tweede helft zette het spektakel voort, elke partij kon met een enige kans de openingstreffer maken. Op De Krom in Katwijk bleef het maar duren op een doelpunt, beide teams namen duidelijk geen genoegen met gelijkspel. Toen de blessuretijd aanbrak stond het nog steeds 0-0. In de vierde en laatste minuut van de extra tijd ontstond er dan toch een winnaar. Jeffrey Pérez Stoof kopte de bal in het doel van de Katwijkers en FC Lisse ging er op het laatste moment met de winst vandoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in