Lisse – Excelsior Maassluis had zaterdag weinig moeite met FC Lisse als tegenstander. Het fysiek sterke Excelsior kreeg na een klein halfuur de openingstreffer op het bord aangereikt. Vincent van den Berg kwam bij een hoekschop hoog boven de Lisse verdedigers uit, waarna Daan Smith de 1-0 liet aantekenen.

FC Lisse kwam voor rust niet veel verder dan een schot uit de draai dat over de goal verdween. Excelsior kwam halverwege de tweede helft zelfs op een comfortabele 2-0 voorsprong. En opnieuw was een hoekschop de aanleiding. Doelman Van der Werff werd in het eigen doelgebied ernstig gehinderd, maar kennelijk onvoldoende voor een  fluitsignaal en ditmaal wist Kevin Dercks succesvol af te ronden.

FC Lisse was hierna de kluts even volkomen kwijt en ontsnapte aan een grotere achterstand. Spelhervattingen deden FC Lisse dus uiteindelijk de das om. Pas ver in blessuretijd viel voor Lisse het eerste echte wapenfeit te noteren. Invaller Hanne Hagary testte  goalie Van Leeuwen pas voor de eerste keer zijn kwaliteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in