FC Lisse viert de 2-0. Bron: Twitter @FCLisse

Lisse – In de tweede divisie heeft FC Lisse zaterdag gewonnen van Jong Sparta. In Ter Specke werden de Rotterdammers overtroffen door de thuisploeg, hierbij stond de eindstand op 2-0.

Het duurde even voordat de wedstrijd op gang kwam. Pas na vijftien minuten ontstond er een kans voor Jong Sparta, maar Erik Cummins stond in de weg. Daarna kreeg Lisse meerdere kansen om de openingstreffer te maken. In de 23ste minuut schoot Jaap Zwetsloot in het net, maar de vlag ging omhoog. Max Hudepohl kreeg de bal op zijn hoofd, maar kopte die in de handen van de keeper. Vlak voor de rust weerhield Cummins, met meerdere reddingen, een achterstand en kwam de kansrijke eerste helft ten einde.

Ook de tweede helft was alles behalve saai. Cummins stopte weer een kans voor Jong Sparta en Enzo Stroo kwam net tekort voor een doelpunt. Uiteindelijk was het Max Hudepohl vanaf een afstand met de openingstreffer in de 66ste minuut. Stroo werd gewisseld in de 83ste minuut voor Maxim van der Meer die na nog geen drie minuten spelen het 2-0 maakte. Na vier minuten extra tijd floot de scheidsrechter af en was het een goede zaterdag voor FC Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in