FC Lisse viert de 2-0 van Enzo Stroo. Bron: Twitter @FCLisse

Lisse – FC Lisse heeft zaterdag in de tweede divisie gewonnen van Koninklijke HFC. Vanwege de wedstrijd van het Nederlands elftal was de wedstrijd, net zoals bij meerdere wedstrijden in het amateurvoetbal, vervroegd. Uiteindelijk pakte Lisse de winst met 2-1.

Nog geen minuut was er voorbijgegaan of Jaap Zwetsloot stond al recht tegenover de keeper, alleen kon hij de actie niet omzetten in een doelpunt. Toch kwam FC Lisse in de elfde minuut op voorsprong door een schot in de verre hoek van Max Hudepohl. Na een gemiste kans van HFC in de veertiende minuut was de spanning opgeraakt in de eerste helft. Beide teams kregen verder weinig kansen en FC Lisse ging met 1-0 voorsprong de rust in.

Ook in het begin van de tweede helft golfde het op en neer, maar was Lisse wel in het voordeel. Pas in de 67ste minuut klonk er weer gejuich, Enzo Stroo omzeilde de keeper en scoorde de 2-0. In de 90ste minuut maakte Jim Hulleman van HFC het nog 2-1, maar het kwaad was al geschied. FC Lisse ontving de volle punten en kon met voldoening naar het WK kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in