Fiets-clinic voor vrouwen een succes

Noordwijk – ToerFietsClub Noordwijk heeft afgelopen zondag haar clinic voor sportief fietsen voor vrouwen afgesloten. In vier ochtenden is geoefend in vaardigheden onder begeleiding van een ervaren instructeur en leden van de club. De eerste training dateerde al van begin maart echter door het opkomende Corona-virus is het programma onderbroken tot 7 september 2020. 
Tussentijds zijn in kleine groepen groepsritten gemaakt tot aan ruim 80 km. De meeste deelneemsters wisten al hoe ze moeten schakelen, maar toch zijn hier nog handige tips voor gegeven. Remmen, bochten rijden, klimmen, in een groep fietsen en veilig manoeuvreren kwamen aan bod. Tijdens de clinic is bij Trainingsmaatje in Hillegom ook aandacht besteed aan een juiste fietshouding ter voorkoming van blessures, onderhoud en reparatie aan de je fiets. Veel interesse was er voor de indoor-trainers van Tacx en de levendige software. Veertien vrouwen hebben zich aangemeld voor een lidmaatschap van de TFC Noordwijk.

Voor meer informatie of je wilt ook graag meedoen, stuur een berichtje naar [email protected] of bel met Dirk Hazenoot, secretaris (06-8008 4655).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in