Foto: AS Media

Noordwijk – Een 38-jarige man uit Oegstgeest is zondag even voor 18.00 uur overleden na een aanrijding met een auto. De man kwam met zijn fiets op de Leidsevaart in Noordwijk in botsing met een auto. De man overleed op de plek van het ongeval. De politie gaat onderzoek doen hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De automobilist is gehoord door de politie.

3 REACTIES

  1. Ik woon daar in de buurt. Veel mensen denken dat er 80 op dat bordje staat (ook bewoners van de Leidsevaart )
    Maar er staat toch echt 30.
    En ook veel fietsers zonder licht

  2. Het was op deze weg zeer gevaarlijk dit weekend, omdat veel te veel auto’s deze route namen ivm afsluiting van de N444, daar is deze smalle weg niet voor bedoeld, zit vol met kuilen en gevaarlijk straatwerk tussen het asvalt! Ik zelf rij hier meerdere keren per week, en passeerde hier om ca. 16.30 uur, over een traject van ca. 3 KM werd ik meerdere keren het gras ingereden ivm veel te snel rijdende auto’s en onzekere bestuurders ivm het water er naast. Ze hadden de N444 geheel moeten afsluiten (behoudens bestemming verkeer golfbaan en tuincentrum) vanaf de rotonde bij Beuk.

  3. Er moeten veel meer hobbels in ge maakt worden en een herhalings bord van de toe gestane snelheid er staat er nu een bij het begin en het einde .En maak deze weg Alleen voor bewoners. En fietsers het is gewoon een sluip weg .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in