Ledenbijeenkomst van de Fietsersbond Noordwijk

Noordwijk – Na enkele jaren van stilte worden er sinds enkele maanden weer initiatieven ontplooid door de Fietsersbond Noordwijk. Maandagavond was er een ledenavond.

De belangrijkste activiteit van de Fietsersbond Noordwijk is het regelmatig overleggen met de gemeente Noordwijk over verkeersveiligheid met name voor fietsers. Verder zoekt de Fietsersbond samenwerking met organisaties die zich op fietsers richten om gezamenlijk activiteiten te organiseren.

Voor meer informatie of het melden van zaken, bijvoorbeeld over fietsersveiligheid: https://noordwijk.fietsersbond.nl of mail naar [email protected]

2 REACTIES

  1. Nou Fietsersbond rij eens voor de lol door Noordwijk binnen de Raadhuisstraat dan de hoek Wilhelmina straat Heilige geest weg en hoek Heilige geest weg Voorstraat er is geen ene auto die kijkt of er wat
    Van rechts komt .levensgevaarlijk en dan de snelheden in de straten waar je maar 30 km per uur mag nog gehard maar ja .en zonkant ik er nog wel een paar opnoemen ..

  2. Een verschrikking om te fietsen bij het Raadhuisplein. Ik vind het fijn dat er weer iets van een Fietsersbond is. Ik hoop alleen dat het geen klaagbond wordt tegen iedereen behalve zichzelf. zelf fiets ik graag en neem ik voor korte ritjes nooit de auto. Ik fiets of loop. Het valt mij wel op en het stoort mij ook, fietsers stoppen bijna nooit bij een zeebrapad of voor een rood stoplicht. Ook fietsen ze heel graag op voetpaden. Dat is jammer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in