Hillegom/Lisse – Fietsmaatjes Hillegom Lisse neemt een nieuwe duofiets in gebruik, geschonken door de Stichting De Carolusgulden. “We zijn erg blij met onze achtste duofiets”, zegt secretaris Joop den Blanken. De fiets staat in een nieuwe stalling aan het Rembrandtplein in de Poelpolder in Lisse.

Fietsmaatjes Hillegom Lisse had al drie duofietsen, een reservefiets in Hillegom en drie in Lisse. In Lisse komt er nu een vierde bij. Stichting De Carolusgulden subsidieert activiteiten en initiatieven die leiden tot verbetering van het zelfstandig wonen en het welzijn van ouderen in Leiden en omstreken. “Wij zijn de stichting De Carolusgulden erg dankbaar voor deze nieuwe duofiets”, zegt secretaris Joop den Blanken.

De fiets is ondergebracht in een extra stalling, een garagebox aan het Rembrandtplein in de Poelpolder in Lisse. Daarmee breidt ook het aantal standplaatsen verder uit. “Doordat deze fiets in de Poelpolder staat, is het voor mensen daar ook aantrekkelijker om als vrijwilliger of gast op de fiets te stappen”, zegt Den Blanken. “Want nieuwe vrijwilligers blijven welkom om de gasten die op de wachtlijst staan aan een maatje te helpen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in