Lissese filmmaker Pierre Jacobs brengt ‘De Roep van de Woestijn’ op 13 februari voor de Rotary Hillegom-Lisse naar eigen dorp. Bron: Rotary Club Hillegom-Lisse

Lisse – In Cinema Floralis in Lisse organiseert Rotaryclub Hillegom-Lisse op 13 februari een speciale filmavond. De film Roep van de Woestijn van filmmaker Pierre Jacobs zal worden vertoond. Pierre Jacobs, afkomstig uit Lisse en hoofdrolspeler Jim Vermeulen zullen tijdens deze avond aanwezig zijn en vertellen over hoe de film tot stand is gekomen.

De Roep van de Woestijn gaat over twee Nederlandse broers die al 50 jaar op Afrikaanse vlaktes te vinden zijn. Pierre Jacobs legt tijdens twee expedities vast hoe de reizigers hulp bieden aan dorpen die moeilijk te bereiken zijn voor hulpinstanties.

De opbrengsten van de filmavond gaan naar de voedselbanken in Lisse en Hillegom. Ook gaat er een deel naar het waterproject in Mauritanië, opgezet door de hoofdpersonages uit de film.

Kaartjes voor het evenement kosten 15 euro per stuk, inclusief twee consumpties. Voor meer informatie over de filmavond, klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in