Genomineerden werden eerder bekend gemaakt. Fotografie: Sven van der Vlugt, Lisse.

Bollenstreek – De vier finalisten van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek worden woensdag bekend gemaakt in het Bo-radioprogramma BoBizzNizz. In de afgelopen weken hebben de juryleden van de Duurzaamheidsprijs de acht genomineerde bedrijven bezocht. Zij hebben het de jury niet makkelijk gemaakt, maar uiteindelijk zijn er vier finalisten. Juryleden Jacco Knape, Anke Schüttemeyer en 2018-winnaar Sebastiaan Bos zijn te gast om alles over de Duurzaamheidsprijs te vertellen. Als klap op de vuurpijl worden de vier finalisten live in de uitzending bekend gemaakt.

Omdat duurzaamheid ook tot regels vanuit de overheid leidt, is uit ons deskundigenteam Fred Kortekaas van Homma BV te gast. Met hem gaan de programmamakers in gesprek over de Informatieplicht Energiebesparing, waaraan alle bedrijven per 1 juli 2019 moeten voldoen.

Op 21 juli is het exact 50 jaar geleden dat Neil Armstrong zijn eerste stappen op de maan zette. Om daar bij stil te staan organiseren Space Expo en het Radisson Blu Palace Hotel op 28 juni Space Connect. Een feestelijke netwerkbijeenkomst met André Kuipers. In het programma Space Expo-directeur Rob van den Berg over dit evenement.

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in