Noordwijk – De politie heeft woensdag vier verdachten van drugssmokkel aangehouden. De smokkel naar Scandinavië zou onder meer zijn gegaan via bloemenvrachtwagens.

Al eerder werd een Nederlandse vrachtwagenchauffeur aangehouden en overgeleverd aan Finland. Woensdag kwam daar de arrestatie bij van een Leidschendammer (42), een Katwijker (34) en twee Noordwijkers van 45 en 54 jaar oud. Finland heeft om overlevering van de Noordwijkers gevraagd. Zij zullen daar worden vervolgd.

Het onderzoek werd uitgevoerd door de districtsrecherche van Leiden, de regionale recherche en het Internationaal Rechtshulp Centrum, in samenwerking met Finland en Noorwegen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

2 REACTIES

  1. Op pakken dat vullis en voor jaren achter de tralies daar zullen ze meer krijgen dan hier in dat softie land .Kunnen ze weer gaan zitten huilen om weer terug te keren .

  2. Als je als gemeente alleen maar villa’s laat bouwen dan trek je ook criminelen aan. Noordwijk is voor gewoon werkende mensen onbereikbaar geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in