Coronadashboard/Rijksoverheid
Coronadashboard/Rijksoverheid

Er is een flinke toename van het aantal coronabesmettingen in Noordwijk. Op de landkaart van het ‘coronadashboard’ van het RIVM kleurt Noordwijk donkerrood met 133,3 positieve tests op 100.000 inwoners.

Vandaag komt het Outbreak Management Team (OMT) met een spoedadvies aan het demissionaire kabinet voor eventuele maatregelen tegen het toenemend aantal besmettingen in Nederland. Mogelijk besluit het kabinet meerdaagse evenementen af te blazen en clubs en discotheken te sluiten.

29 REACTIES

 1. Tja, als je met een extra betaling van €5-€20 toch binnen kan komen in sommige horeca-tenten (OOK in NOORDWIJK), ZONDER negatief testbewijs en/of 18-, dan is het natuurlijk water naar de zee dragen. Horeca schreeuwt hard dat ZIJ de boel op orde hebben, maar dan heb je altijd weer dit soort rotte appels. Jammer……..

 2. Of op de Grent via de achterdeur naar binnen .En dan nog 1,7 miljoen voor de horeca en diverse uit trekken .Weten ze op het gemeentehuis wat dat spul kost per jaar aan vernielingen .Nou ruim het maar lekker op wie controleerde de afgelopen weken de barman nou die laat iedereen binnen geld geld dat is het enige wat telt .Maar half Nederland zit met de gebakken peren bedankt horeca.

 3. Het is een bedrog, het is absoluut niet de bedoeling terug te gaan naar normaal, werk er niet aan mee, laat je niet testen en gooi die corona app van je telefoon, als iedereen dat zou doen is alle ellende morgen voorbij. Er is niets aan de hand, hopelijk wordt de massa nu eens wakker, omdanks prik toch weer worden beperkt.. men voelt zich belazerd. Stop met prikken, stop met testen dan is de boel meteen over.

 4. Mensen klets niet zo stom over “bedankt horeca”.
  Om uit te mogen, heeft een grote groep mensen zich nu wel laten testen. Er is dus meer getest, dus meer resultaat.
  Toen er niets open was, hoefde ook niemand te testen, dus ook geen resultaten zichtbaar.
  Denk na!

 5. Zo bijzonder weer dat er gelijk met een beschuldigende vinger naar de horeca wordt gewezen. Kijk toch eens verder dan je neus lang is. Doe meer onderzoek voordat je gelijk van alles roept en (valse) beschuldigingen maakt. Houdt op met verspreiden van de angst-porno van de regering We worden al heel lang voorgelogen, open je ogen!

 6. 133 op 100000 plus de foutmarge van de pcr test. Is niet echt ernstig hou eens op met het bang maken van het volk

 7. De gezonde jonge mensen kunnen deze ziekte beter doormaken, dit geeft de beste weerstand ook voor latere mutaties. Is altijd al zo geweest.

 8. Ophouden met propaganda en indoctrinatie, we worden belazerd.
  Maar eens zien wat er met alle gevaccineerden gaat gebeuren over een paar jaar.

 9. Het ergerde mij vooral dat men in Den Haag nog steeds niet weet hoe Nederlanders in elkaar zitten wij houden ons niet aan regels en vooral de grootste schreeuwers, “Horeca, waarom mogen wij niet open wij houden ons zo goed aan de gestelde regels” In Noordwijk ging het al snel rond via App groepen dat diverse tenten in Noordwijk geen controles zouden uitvoeren “kom dansen met of zonder Jansen” knap werk Horeca ondernemers.

 10. Als al deze mensen zo graag de horeca willen ondersteunen waarom doneren ze hun geld dan niet gewoon aan de horeca?
  Scheelt de belastingbetaler een hoop geld, de besmettingen stijgen niet exponentieel en Nederland kleurt dan ook niet rood.
  Oohhh wacht, het gaat natuurlijk om eigen het eigen plezier; de rest is onbelangrijk.

 11. Staan inmiddels in de top 3 van alle gemeenten: gefeliciteerd! Gelukkig is de horeca een deel van de oplossing ahum.

 12. Ben benieuwd of we hier ooit nog,van af komen de ene zegt van wel en ,de andere weer van niet tot dan blijven vol houden met de corona regels en blijven opvolgen . Wie weet ? P.s ook eventueel na deze crisis indien nodig.

 13. Kan je nog uitgaan op de grent dan mijn tyd was seepaerdje.the grand.wurft bar.ik begrijp best wat jeugd best mist
  Na zon twee jaar.vaccinaties maar zeg ik en oa dr gommers en aanpassen misschien wat meer in leiden en a dam uitgaen?!
  En studenten kunnen toch op hun societeit blijven
  Alleen jammer dat festivals.grote concerten.koningsdag en 3 oktoberviering m muziek achterwege blijven
  Sterkte en veel geduld

  • Na anderhalf jaar ouwehoeren en de massa die de media achterna holt, of je nou voor of tegen de cojonaregels bent blijf consistent vragen of er al 1 IC bed is bijgekomen?? Neen! Waarom niet, omdat ‘ze’ ook wel weten dat een virus vanzelf uitraast, vorig jaar mei was deze al voorbij alles ging toen ook weer open en dat zonder 1 vaccin. Nu ze het volk in een loop hebben weten te manipuleren die in cirkels blijft rondrennen achter de feiten en het EK aan drukken ze demissionair stilaan allemaal ellendige wetten door de kamer, covid hoort helemaal niet op lijst-A van ziekten. Ondertussen ziet men het verschil niet tussen positief getesten met een foutmarge van 60%, besmetten en echt zieken, het mortaliteitscijfer is 0,15%. Beuk jezelf zonder test die kroeg of feest binnen, laat je nooit meer muilkorven en negeer massaal die (avond)klok als die weer komt, want die komt er zeker weten weer maar dan ook overdag! Daar is de wet kant en klaar voor gemaakt. Als het niet te handhaven is is het meteen over! Niet bang zijn je vrijheid heb je zelf in de hand. Deze winter wordt het helemaal horror, vecht ertegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in