Noordwijk – Het resultaat van het maatschappelijk programma ‘Floreren in Noordwijk 2022-2025’ moet bewoners meetbaar gezonder en gelukkiger maken. Daarvoor gaan maatschappelijke organisaties, ambtenaren en bewoners knelpunten integraal aanpakken.

Dinsdagavond 19 april waren er nog veel vragen over het ontbreken van concrete voorstellen en het extra budget van bijna 200.000 euro. De concrete invulling volgt nog, verzekerde de aanwezige ambtenaar en het innovatiebudget is uitsluitend voor nieuwe plannen voor het oplossen van maatschappelijke knelpunten.

De eerste evaluatie volgt in 2024

4 REACTIES

  1. Ik heb een nieuw plan kost niks alle auto’s weren op de boulevard en in de Raadhuis straat de drukste straten van Noordwijk als je daar een dag op een bakje gaat zitten weet je zeker dat je het aan je longen hebt. Gezond he dat Noordwijk er is geen dag dat het rustig is in deze badplaats is niet gezond dus hou die ton maar .wie verzind er zo iets .De vuiligheid binnen halen en met het gemeenschaps geld bestrijden moet niet gekker worden .

  2. Laat de gemeente a.u.b. alleen het budget ter beschikking stellen en a.u.b de gemeenteambtenaren zich verder nergens mee bemoeien. Laat het maar over aan de maatschappelijke organisaties en de inwoners.
    We hebben in het verleden de desastreuze gevolgen gezien toen jeugdzorg/ jeugdhulp onder de verantwoording kwam van de gemeente!

    • Beste Andre, de jeugdzorg werd door het rijk bij de totaal daar niet op ingerichte gemeentes gedumpt het is een beetje jammer om deze daar op af te rekenen daarvoor moet je onder andere bij de VVD zijn. Niet meer op stemmen helpt dan beter. Bovendien kreeg de gemeente er geen geld voor beetje lastig.

  3. Inderdaad waren de gemeentes er niet op ingericht. De gemeentes kregen wel geld. Sinds 2015 jaarlijks een budget. Niet toereikend natuurlijk. Dat in samenhang met onvoldoende kennis en kunde bij de gemeente leidde tot een rampzalige jeugdzorg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in