Fluks verliest intense wedstrijd van Nexus

Noordwijk – Onder een stralend zonnetje probeerde Fluks afgelopen zaterdag in Schiedam de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Fluks speelde een goede wedstrijd, maar tegenstander Nexus bleek aan het einde van het intense duel te sterk en haalde met 15-10 de overwinning binnen.

Zoals wel vaker ging Fluks ook in de wedstrijd tegen Nexus voortvarend van start. Nadat Joella van Baren had getekend voor de snelle eerste treffer, liepen de Noordwijkers in de beginfase uit naar een 1-4 voorsprong. Door goed verdedigend werk kwam Nexus er niet door. De coach van Nexus had een time-out nodig om zijn team weer op het goede spoor te zetten. Het spel van Nexus werd beter, maar doordat zij verzuimden de kansen af te maken bleef Fluks aan de goede kant van de score. Nexus uitte de oplopende frustratie in harde overtredingen. Fluks liet zich meeslepen in de fysieke duels en verzuimde “het koppie te gebruiken”. Bij rust had Nexus de achterstand van 4-6 weten om te buigen naar een 8-6 voorsprong.

Nadat er lange tijd nauwelijks gescoord ging het vanaf 11-9 opeens snel. Nexus was in 3 opeenvolgende aanvallen trefzeker, en Fluks kon daar onvoldoende tegenover stellen. Bij 15-10 was de wedstrijd gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in