Noordwijk – Fluks begon na de goede wedstrijd van vorige week tegen Thor met veel motivatie aan de wedstrijd tegen ESDO uit Kockengen. Vanaf het begin werd het al snel duidelijk dat het geen makkelijke middag zou worden voor de Noordwijkse korfballers, ze verloren uiteindelijk met 13-11.

Het ontbrak bij Fluks aan scherpte in de aanval en de verdediging, en ESDO nam een 4-0 voorsprong. Na aanwijzingen van coach Enrico Mud begon het beter te draaien waardoor Fluks terug kwam tot een rustscore van 6-6. Direct na de thee nam ESDO opnieuw de leiding. Fluks had erg veel moeite met de rebound door de lange heren van de ploeg uit Kockengen. De blauw-witten vonden echter weer de aansluiting door 3 rake vrije ballen van Maurits van der Vos en het ging gelijk op met een stand van 11-11, met nog 3 minuten te spelen. In de slotfase trok ESDO toch aan het langste eind wat resulteerde in een eindstand van 13-11.

Scores van Fluks: Maurits van der Vos (5), Joella van Baren (2), Wouter Westgeest, Jan Passchier, Willemiek van Duijn en Marlou Passchier (allen 1).

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SKV uit Sleeuwijk op het programma, aanvang op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg is 15:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in